Ο αλκαλικός απορρυπαντής μας είναι η ιδανική λύση για την αφαίρεση των πιο δύσκολων λεκέδων από τα υφάσματα.
Χάρη στη προηγμένη του φόρμουλα, αυτό το προϊόν μπορεί να δράσει αποτελεσματικά σε μια ευρεία γκάμα λεκέδων, όπως αυτοί από λίπος, λάδι, κρασί, καφέ και άλλα.
Ο αλκαλικός απορρυπαντής μας, χρησιμοποιούμενος κατά το προπλύσιμο ή ακόμη και κατά τη διάρκεια του πλυσίματος, διαλύει τη βρωμιά. Χρησιμοποιούμενος ταυτόχρονα με τα απορρυπαντικά μας, διαλύει γρήγορα το λίπος, κρατώντας το ανυψωμένο από τα υφάσματα χωρίς να επιστρέφει σε αυτά και, αναμειγνύοντας με το νερό, αφαιρείται εύκολα. Προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιείται με αντλίες δοσολογίας.
Δοκιμάστε τον αλκαλικό απορρυπαντή μας κατά των δύσκολων λεκέδων σε συνδυασμό με το απορρυπαντικό σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Ο πράσινος καφές είναι άβολα φασόλια, από τα οποία προκύπτει επίσης ο παραδοσιακός καφές καβουρδισμένος. Έχει ένα λεπτό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συλλογή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την καφεΐνη που διεγείρει, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος, καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12, καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588kJ/381kcal - 19%RWS* λίπος 13G - 19% συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.8g - 4% υδατάνθρακες 40g - 15% συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 11g - 22% ίνα 30g - 0g - 0% *RWS - Αξία αναφοράς τροφίμων <strong> χρήση </strong> του πράσινου καφέ, θυμηθείτε για τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου...
Εγγυημένο Περιεχόμενο (%W/W)
Οργανική Ύλη 15
Αλγινικό Οξύ 0,5
Υδατοδιαλυτό Οξείδιο του Καλίου (K2O)3
pH 8-10
Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Η Καράκα είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που προέρχεται από φύκια σε σκόνη, με ειδικά ένζυμα, οργανικά και φυσικά συστατικά. Περιέχει φυσικά φυτικά ένζυμα όπως γιββερελλίνη, αλγινικό οξύ και κυτοκίνες. Τα αλγινικά οξέα που προστίθενται στο έδαφος, εκτός από την αύξηση της αποτελεσματικότητας πρόσληψης θρεπτικών στοιχείων, βοηθούν επίσης στη μετατροπή των θρεπτικών στοιχείων που απορροφώνται από τα φυτά σε καρπούς και σπόρους.
Προσφέρουμε προϊόντα συσκευασμένα λιανικής με την επωνυμία Grino και επίσης υπηρεσίες λευκής ετικέτας για συσκευασία υπό την επωνυμία των πελατών μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και ελέγξτε τα άλλα προϊόντα μας.
Τα ρεβίθια ανήκουν στην ομάδα των οσπρίων. Η γεύση των ρεβιθιών είναι ελαφρώς γλυκιά, με μια διακριτική ξηρή γεύση, λεπτή και κρεμώδη. Τα ρεβίθια δεν είναι ακόμη τόσο δημοφιλή στην Πολωνία όσο είναι σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
Τα ρεβίθια είναι ένα φυτό που αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και έχει επίσης πολύ μεγάλη ποσότητα αμινοξέων απαραίτητων για τη λειτουργία του σώματος. Λόγω του γεγονότος ότι έχει μεγάλη θρεπτική αξία, είναι πολύ πολύτιμο για ολόκληρο το σώμα.
Στη μαγειρική, οι νιφάδες καρύδας χρησιμοποιούνται κυρίως στη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής. Προστίθενται σε διάφορες τούρτες, γλυκά ρολά και αρτοσκευάσματα, τόσο ως μια λεπτή αρωματική γέμιση όσο και ως μια νόστιμη διακόσμηση για το τελικό προϊόν. Οι νιφάδες καρύδας χρησιμοποιούνται επίσης στην επικάλυψη σοκολατένιων λιχουδιών, μπαρών τροφίμων, γλάσου παγωτού, κράκερ, τραγανά μπισκότα, μούσλι, γλυκά και πολλές άλλες επιδόρπια.
Χρήση για
Επιδόρπια, αρτοσκευάσματα, μπισκότα, οποιαδήποτε προϊόντα αρτοποιίας, σάλτσες, πιάτα κρέατος και ψαριού.
Γεύση
Λεπτή, γλυκιά με άρωμα καρύδας
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 5,0
Λίπη (γ / 100γ)… 50
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 12
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)…520
Ph Οξύ
Συμπυκνωμένο υγρό από Χουμικά και Φουλβικά οξέα για τη λιπασματοποίηση μέσω άρδευσης.
Προερχόμενο από φυσική αμερικανική Λεονάρντιτα.
Αυξάνει την Ικανότητα Ανταλλαγής Κατιόντων και την κατακράτηση νερού στο έδαφος.
Βελτιώνει τη δομή του εδάφους και τον αερισμό του.
Ευνοεί την απορρόφηση μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών στοιχείων.
Δρα σε μη αφομοιώσιμες μορφές φωσφόρου.
Βελτιώνει το ριζικό σύστημα των φυτών και τη μικροβιακή ζωή.
Τα μασώμενα δισκία Kyo-Dophilus για παιδιά περιέχουν ειδικούς πολιτισμούς bifidobacteria και lactobacilli, χωρίς γάλα, θερμικά σταθερά και ανθεκτικά στο γαστρικό οξύ.
SKU:611194
Καθαρή ποσότητα: 45
Χάρη στην Προβιταμίνη B5 και τη Βιταμίνη Ε που περιέχει, φροντίζει το δέρμα σας ενώ το καθαρίζει.
Χάρη στην Πανθενόλη, δεν ξηραίνει το δέρμα και βοηθά στην ενυδάτωσή του.
Η Βιταμίνη Ε διατηρεί το δέρμα λείο και απαλό.
Χάρη σε αυτό το σαπούνι που προέρχεται από φυσικά λιπαρά οξέα, το δέρμα σας θα καθαριστεί και θα ανακτήσει τη λάμψη του.
SKU:8749582
UPC:AGK-86965437
Ένα μείγμα αλμυρών σνακ σε ένα μέρος. Η βολική συσκευασία θα σας επιτρέψει να τοποθετήσετε αμέσως τα σνακ στο τραπέζι. Ξεκινάτε μια νέα σεζόν της σειράς ή ίσως προσκαλείτε τους φίλους σας; Γεμίστε την αποθήκη σας με την πιατέλα σνακ μας και τσιμπολογήστε όλη την ώρα! Η πιατέλα περιέχει:
- τηγανητά αλατισμένα φιστίκια 28%
- ψημένα αλατισμένα σπόρια ηλιόσπορου 28%
- αλατισμένα φασόλια 18%
- αλατισμένο ψητό καλαμπόκι 14%
- φιστίκια με επικάλυψη πάπρικας 12%
Η ERGYOSTÉO είναι μια πρωτότυπη φόρμουλα πλούσια σε ασβέστιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη D που βοηθά στη διατήρηση φυσιολογικών οστών.
Η βιταμίνη C συμβάλλει στη δημιουργία κολλαγόνου για να εξασφαλίσει τη φυσιολογική λειτουργία του χόνδρου και των οστών. Ο ψευδάργυρος υποστηρίζει τον μεταβολισμό οξέος-βάσης.
Η υδροξυαπατίτης του ασβεστίου είναι το κύριο συστατικό των οστών, που παράγεται φυσικά από το σώμα.
Η υδροξυαπατίτης θαλάσσιας προέλευσης παρέχει κολλαγονικά μέταλλα και πρωτεΐνες, που προάγουν τη φυσιολογική λειτουργία των οστών.
Ασβέστιο: 240 mg (30 % NRV*)
Ψευδάργυρος: 4 mg (40 % NRV*)
Βιταμίνη C: 60 mg (75 % NRV*)
Βιταμίνη D3: 5 μg (100 % NRV*)
Βιταμίνη E: 10 mg (83 % NRV*)
Το Oxxy+ είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα που έχει αναπτυχθεί με βάση τη μεσογειακή διατροφή, το οποίο όταν λαμβάνεται καθημερινά ικανοποιεί τις συστάσεις για 5 γεύματα φρούτων και λαχανικών.
Αποθήκευση:
Συμπύκνωμα 11 φρούτων: (50-60%) κόκκινα και λευκά σταφύλια, μύρτιλα, γκρέιπφρουτ, παπάγια, ανανάς, φράουλα, μήλο, βερίκοκο, κεράσι, πορτοκάλι, μαύρη σταφίδα.
Συμπύκνωμα 11 λαχανικών: (30-40%) πράσινο τσάι, καρότα, ντομάτες, μπρόκολο, λευκό λάχανο, κρεμμύδια, σκόρδο, φύτρο σιταριού, σπαράγγια, ελιές, αγγούρι.
Υψηλό επίπεδο αντιοξειδωτικής δραστηριότητας (ORAC) >5 000 ммоль TE/g
Οι καλαμποκοφουσκίτσες είναι το αγαπημένο σνακ τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων. Για να διατηρήσουμε την τραγανότητα, την αφράτη υφή και την ευαισθησία ενός προϊόντος, κατασκευάζουμε συσκευασίες από πολυπροπυλένιο (BOPP) με μία μόνο στρώση. Παράγουμε προϊόντα που διαθέτουν υψηλή διαφάνεια και γυαλάδα. Αυτό εξασφαλίζει την καλή εμφάνιση ενός συσκευασμένου προϊόντος.
Με 50 mg φυσικού συνενζύμου Q10 ανά κάψουλα.
Συνένζυμο Q10
Τα ένζυμα είναι βασικοί βιολογικοί καταλύτες που επιτρέπουν τις αντιδράσεις και τις διαδικασίες ζωής να συμβαδίζουν στα κύτταρα όλων των ζωντανών οργανισμών. Τα ένζυμα απαιτούν τα λεγόμενα συνένζυμα - όπου το συνένζυμο Q10 παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο.
Το συνένζυμο Q10 είναι μία από τις δικές μας ουσίες που ανήκει στην ομάδα των βιταμινών. Περιέχει ουσίες παρόμοιες με τις βιταμίνες και είναι ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής μας διατροφής. Το Q10 βρίσκεται κυρίως σε όργανα όπως η καρδιά, το ήπαρ και τα νεφρά.
Η απαραίτητη ποσότητα Q10 εξασφαλίζεται με αυτοσύνθεση σε έναν υγιή ανθρώπινο οργανισμό. Η περιεκτικότητα του Q10 στο πλάσμα και στους ιστούς μειώνεται φυσικά με την ηλικία ή κατά τη λήψη στατινών.
Καλύτερη ποιότητα Q10
Στα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε μόνο καθαρό, 100% φυσικό Q10 της υψηλότερης ποιότητας (KANEKA), που παράγεται μέσω ζυμώσεως με ζύμες; είναι απολύτως ταυτόσημο με το Q10 που παράγεται στο σώμα.
Αρ. Τέχ.: 1818
Περισσότερη ενέργεια για την καρδιά, τον εγκέφαλο, τα μάτια και τους μύες. Η αντιοξειδωτική διατροφή είναι διαθέσιμη σε όλα τα κύτταρα και είναι ιδιαίτερα σημαντική για την παροχή ενέργειας. Καθώς η ηλικία αυξάνεται, η παρουσία Q10 στο σώμα αρχίζει να μειώνεται, γεγονός που οδηγεί σε μια σειρά από ηλικιακές ενοχλήσεις και ασθένειες. Το Q10 είναι η πραγματική φόρμουλα ασφάλειας κατά των διαταραχών της καρδιοαγγειακής λειτουργίας. Βελτιώνει την απόδοση της καρδιάς, αυξάνει την πρόσληψη οξυγόνου, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και ενισχύει την αποδοτικότητα. Το φολικό οξύ και οι βιταμίνες B μειώνουν το επίπεδο της ομοκυστεΐνης και βελτιώνουν τα επίπεδα ενέργειας.
Υποστηρίζει/Είναι καλό για
- Την αρτηριακή πίεση
- Τα αιμοφόρα αγγεία
- Την καρδιά
- Τη ροή ενέργειας
- Τη αντοχή
- Τη regeneration
- Τη νοητική ευεξία
- Το δέρμα και τα ούλα
- Την προστασία των ματιών
- Τη όραση
Τομέας χρήσης: Καρδιοαγγειακό σύστημα, αγγειακό σύστημα, απόδοση και ενέργεια, μάτια.
Συνιστώμενη δόση: Λάβετε 1 έως 2 κάψουλες καθημερινά με υγρά.
Τα υγρά χηλικά Axeb είναι σύνθετες συνθέσεις μικροθρεπτικών στοιχείων που περιέχουν οργανικούς παράγοντες για να διασφαλίσουν υψηλό επίπεδο σταθερότητας μετάλλων (Zn, Fe και Mn, μεταξύ άλλων).
Τα στερεά χηλικά Axeb είναι μια οικογένεια προϊόντων κατάλληλη για την πρόληψη και διόρθωση της χλωρωσίας σιδήρου σε καλλιέργειες, με τη μορφή κόκκων ή πελλετών.
Προϊόν Επισκόπηση
Χημική εμφάνιση
Η Αμινο Διθιοφωσφορική ή Θειοφωσφορική Οξύ που περιέχει άζωτο έρχεται σε μορφή σκόνης με λευκή έως ανοιχτό κίτρινη εμφάνιση. Δεν έχει έντονη χαρακτηριστική οσμή και μπορεί να διαλυθεί σε αλκοόλ. Έχει επίσης πυκνότητα 0,8 έως 0,85.
Χημική εφαρμογή και ισχύς
Η Αμινο Διθιοφωσφορική ή Θειοφωσφορική Οξύ που περιέχει άζωτο είναι πολύ καλός συλλέκτης διαφόρων μη σιδηρούχων θειούχων ορυκτών όπως ο μόλυβδος, το ασήμι, ο χαλκός και οι θειούχες ορές ψευδαργύρου (ενεργοποιημένες). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία ενεργοποίησης της φυγόκεντρης πλευστότητας του πυρίτη.
Είναι πολύ ισχυρός συλλέκτης σε σύγκριση με άλλες Διθιοφωσφορικές.
Χρησιμοποιείται συνήθως στη διαδικασία φυγόκεντρης πλευστότητας των ορυκτών χαλκού και μολύβδου παρουσία σιδήρου και θειούχου σφαλερίτη.
Είναι δημοφιλής λόγω της ικανότητάς του να αυξάνει τον λόγο ανάκτησης στη διαδικασία φυγόκεντρης πλευστότητας του ασημιού και του χρυσού. Είναι επίσης πολύ επιλεκτικός κατά τη διαδικασία συλλογής.
Αριθμός CAS: 3338 – 24 – 7
Κωδικός HS: 292019
Ο πράσινος καφές είναι δυσάρεστοι κόκκοι κακάου, από τους οποίους παράγεται επίσης ο παραδοσιακά καβουρδισμένος καφές. Έχει μια απαλό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή δεν εκτίθεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του βρίσκουμε, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, και χλωρογενικό οξύ, το οποίο σχετίζεται με τις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης μια πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ/381 kcal - 19% RWS* Λίπος 13G - 19% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,8 g - 0 4% Υδατάνθρακες 40G - 15% εκ των οποίων ζάχαρη 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g - 0g - 0% *RWS - Αναφορά τροφίμων και <strong> Χρήση </strong> Πράσινος καφές, σκεφτείτε το σωστό νερό για το σωστό νερό.
Ο πράσινος καφές είναι άβραστο κακάο, από το οποίο παράγεται και ο παραδοσιακός καφές. Έχει μια λεπτή ανοιχτό πράσινη απόχρωση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Στη σύνθεσή του περιλαμβάνονται φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ/381kcal - 19%RWS* Λίπος 13g - 19% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.8g - 4% Υδατάνθρακες 40g - 15% εκ των οποίων σάκχαρα 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g Σόδιο 0g - 0% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας <strong> Χρήση </strong> κατά την παρασκευή πράσινου καφέ, θυμηθείτε τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου 90 βαθμοί), γιατί η πλημμύρα
Το κεχρί είναι φτιαγμένο από κεχρί. Βοηθά στην αντιστάθμιση της οξύτητας του σώματος, ενισχύει την ανοσία και είναι θρεπτικό και εύπεπτο. Φυσικά είναι χωρίς γλουτένη. Η μεγάλη του πλεονεκτική είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες B, σίδηρο αιμοποιητικό και χαλκό. Είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου και νατρίου. Παρέχει στο σώμα μια εύπεπτη πρωτεΐνη και σύνθετους υδατάνθρακες, οι οποίοι είναι η βάση μιας υγιεινής διατροφής. Το κεχρί έχει αντιϊική και ενισχυτική δράση, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας οξέος-βάσης του σώματος. Η ομάδα B και οι βιταμίνες του σιδήρου έχουν αιμοποιητική δράση. Το κεχρί βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, λειτουργεί θερμαντικά, βελτιώνει τον μεταβολισμό, ενισχύει τη συγκέντρωση και τη μνήμη. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ενώσεις ασβεστίου και πυριτίου ενισχύει τα δόντια και τα οστά. - 4% περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά 0.4g - 2% υδατάνθρακες 72.1g - 28% συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0.8g - 1% πρωτεΐνη 10.
Οι νιφάδες καρύδας προέρχονται από τη σάρκα του καρύδου της καρύδας, η οποία πρώτα αποξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται σε μικρές νιφάδες. Η σάρκα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως οι βιταμίνες: C, E, K και της ομάδας B, καθώς και σε μέταλλα: ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρος. Η καρύδα και τα παράγωγά της (νιφάδες, τσιπ καρύδας, λάδι καρύδας) περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα προέλευσης ζώων θα πρέπει να περιορίζονται στη καθημερινή διατροφή, ωστόσο αυτά που προέρχονται από την καρύδα είναι κατασκευασμένα από πολύ μικρότερα μόρια και μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια χωρίς να αποθηκεύονται στον οργανισμό ως λίπος. Οι νιφάδες καρύδας περιέχουν τεράστιες ποσότητες φυτικών ινών, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Θα βρούμε επίσης μικρές ποσότητες πρωτεΐνης και ηλεκτρολυτών, που επιτρέπουν τη διατήρηση της ισορροπίας οξέος-βάσης του οργανισμού.<strong>Συστατικά:</strong> νιφάδες καρύδας <strong>Διατροφική αξία ανά 100g</strong>Ενεργειακή αξία 2695kJ/655k
Η Κουινέρον, γνωστή και ως Κινόα ή Περουβιανό ρύζι, είναι τα λεγόμενα Ψευδοσπόρια, δηλαδή ένα φυτό που παράγει αμυλώδη σπόρους, αλλά δεν είναι πραγματικά. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική, όπου εκτιμάται για την θρεπτική της αξία εδώ και αιώνες. Ονομάζεται "άγιος των Ίνκας." Περιέχει επίσης σαπωνίνες, χάρη στις οποίες μπορεί να εμφανίζει αντι-αλλεργικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, ιικές και ανοσοδιεγερτικές επιδράσεις. Ο σπόρος έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας φλαβονοειδών. Η Κινόα δεν περιέχει γλουτένη και είναι εύπεπτη. Το κόκκινο ρύζι έχει πιο έντονη γεύση και άρωμα από την λευκή κινόα. Έχει μια ελαφρώς τραγανή φλούδα και ταιριάζει καλά με σαλάτες. Μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία, δίνοντάς της ξηρούς γεύσεις και χρησιμοποιείται σε επιδόρπια. 6.1g - 9% Συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.7g - 3% Υδατάνθρακες 57 - 22% Συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0g - 0% Πρωτεΐνη 14g - 28% Αλάτι 0.01g < 1% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας <strong>Εφαρμογή</strong> Οι κόκκοι Κουινέρον πριν το μαγείρεμα θα πρέπει να...
<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Οι βιολογικοί κάσιους από την Vibio χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, φρεσκάδα και εξαιρετική γεύση. Προέρχονται από οικολογικές καλλιέργειες στο Βιετνάμ. </ Span> Οι κάσιους είναι σπόροι ενός καρπού δέντρου που ονομάζεται Δυτικός Νανοειδής ή Δυτικός Κάσιους. Είναι ξαδέλφια του μάνγκο και των φιστικιών και καλλιεργούνται στις περισσότερες χώρες της τροπικής περιοχής. Η απόκτηση κάσιους είναι περίπλοκη και χρονοβόρα. Οι κάσιους είναι μια πραγματική πηγή μετάλλων - μαγνησίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, μαγγανίου, χαλκού, σιδήρου, σεληνίου, καλίου, ασβεστίου και βιταμινών - K1, E και βιταμινών της ομάδας B. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες της ομάδας B και μαγνήσιο, οι κάσιους έχουν θετική επίδραση, μεταξύ άλλων, στο νευρικό σύστημα. Η υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο σημαίνει ότι οι κάσιους έχουν θετική επίδραση στη διατήρηση σωστής διαχείρισης νερού και ηλεκτρολυτών και προλαμβάνουν την υπερβολική συσσώρευση νερού στο σώμα (χάρη στην οποία μειώνουν το πρήξιμο των ποδιών, των χεριών και του προσώπου, το υδάτινο κυτταρίτιδα κ.λπ.).
Το λάχανο Πεκίνου ήταν δημοφιλές στην Ευρώπη μόνο στις ασιατικές συνοικίες μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα. Αλλά τις τελευταίες δεκαετίες, έχει φτάσει στην κορυφή της γαστρονομικής δημοτικότητας, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας. Η θρεπτική του αξία και η εξαιρετική γεύση διατηρούνται στο αποξηραμένο προϊόν. Από το αποξηραμένο λάχανο Πεκίνου παρασκευάζεται μια νόστιμη κορεατική σούπα σιριαγκόκ, καθώς και εθνικά πιάτα όπως το Ναμπούλ, το Ττίγκε και το Μπαλέ. Συνοδευτικά του αποξηραμένου κινέζικου λάχανου, που βοηθούν να αναδείξει την πλήρη γευστική του δυναμική, είναι το σκόρδο και τα κρεμμύδια.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα κρέατος, πουλερικών και θηραμάτων.
Γεύση
Πικάντικη, γλυκιά
Θρεπτική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 26
Λίπη (γ / 100γ)… 3,5
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 34
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 270